Díky čemu tým generálního manažera Dana Korcsmárose snížil pour cost o 4 %, ušetřil až 35 hodin měsíčně a zlepšil celkovou efektivitu svých interních procesů? Přečtěte si, jak implementace Dishboardu umožnila týmu věnovat se více strategickým aktivitám a podpořila dlouhodobě zdravý chod podniku.
"..dishboard využívame v restauraci a automatizované nahrávání faktur a sledování splatnosti je to, co nám umožňuje se věnovat našim hostům, místo sezení v kanceláři.."
Daniel Korcsmáros
Chutnej a Krafin bistro
"..díky Dishboardu dokážu chirurgicky přesně rozklíčovat seznam nákladů mezi dvěma podniky pod jednou firmou a zároveň mám přehled, kde mohu osekat náklady a ušetřit desetitisíce korun měsíčně. Další výhodou je, že nemusím hlídat splatnosti faktur a také mám větší a lepší konektivitu s účetním oddělením. A vše je vidět v krásném přehledu.."
Petr Sedláček
Los Capolitos
Michal Kapolka
"..dishboard je pro nás v Los Capolitos nepostradatelný nástroj, který reflektuje naše potřeby a vyvíjí se v čase spolu s námi k automatizaci administrativních procesů. Máme tak detailní přehled o nákladech nebo srovnání mezi našimi pobočkami, ale hlavně nás také zbavuje otravného papírování a eliminuje případné chyby, které vznikají při ručním zadávání nákupních dokladů.."
Manage cookies
Dishboard uses cookies and other tracking technologies. Some cookies are necessary for our website to function properly. Other cookies are optional and help personalize your experience, including advertising and analytics. By clicking "Accept All," you agree to the use of all types of cookies and other tracking technologies. For more information on how we process your personal data, please refer to our Privacy Policy.
Manage cookies
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled. Other cookies are configurable.