Představíme vám příklady efektivního finančního plánování a způsoby, jak udržet kontrolu nad finančními toky ve vašem gastro podniku. Ukážeme vám také nástroje, které vám pomohou eliminovat papírovou rutinu a ušetřit čas na důležitější úkoly ve vaší restauraci či jiném gastro provozu.
Finanční plánování v gastro podnikání
Díky čemu tým generálního manažera Dana Korcsmárose snížil pour cost o 4 %, ušetřil až 35 hodin měsíčně a zlepšil celkovou efektivitu svých interních procesů? Přečtěte si, jak implementace Dishboardu umožnila týmu věnovat se více strategickým aktivitám a podpořila dlouhodobě zdravý chod podniku.
Gastro je poměrně dost dynamické prostředí s velkou konkurencí. Proto je důležité nabízet dobré jídlo, pití, služby a mít taky jasný přehled o svých penězích. Jednou z klíčových věcí, která vám pomůže udržet si finanční pohodu, je správné plánování cash flow. Proč je tak důležité a jaké jsou u cash flow nejčastější chyby? O tom je náš článek.
Co je to cash flow a proč se bez něj v gastru neobejdete?
Manage cookies
Dishboard uses cookies and other tracking technologies. Some cookies are necessary for our website to function properly. Other cookies are optional and help personalize your experience, including advertising and analytics. By clicking "Accept All," you agree to the use of all types of cookies and other tracking technologies. For more information on how we process your personal data, please refer to our Privacy Policy.
Manage cookies
Cookie Settings
Cookies necessary for the correct operation of the site are always enabled. Other cookies are configurable.