Představíme vám příklady efektivního finančního plánování a způsoby, jak udržet kontrolu nad finančními toky ve vašem gastro podniku. Ukážeme vám také nástroje, které vám pomohou eliminovat papírovou rutinu a ušetřit čas na důležitější úkoly ve vaší restauraci či jiném gastro provozu.

Finanční plánování v gastro podnikání

Díky čemu tým generálního manažera Dana Korcsmárose snížil pour cost o 4 %, ušetřil až 35 hodin měsíčně a zlepšil celkovou efektivitu svých interních procesů? Přečtěte si, jak implementace Dishboardu umožnila týmu věnovat se více strategickým aktivitám a podpořila dlouhodobě zdravý chod podniku.
Gastro je poměrně dost dynamické prostředí s velkou konkurencí. Proto je důležité nabízet dobré jídlo, pití, služby a mít taky jasný přehled o svých penězích. Jednou z klíčových věcí, která vám pomůže udržet si finanční pohodu, je správné plánování cash flow. Proč je tak důležité a jaké jsou u cash flow nejčastější chyby? O tom je náš článek.

Co je to cash flow a proč se bez něj v gastru neobejdete?

Made on
Tilda